Over mij

Ik ben Martine en ik bak fantastische taarten!

Liefde voor bakken!
De liefde voor bakken heb ik van mijn moeder.

Alhoewel bij mijn moeder het doel was de vele monden te vullen met iets lekkers, en zelf bakken het effectiefste was, ben ik meer bezig met het allerlekkerste recept te bedenken en het uiterste uit mezelf te halen qua creativiteit en smaak!

Ik houd van taarten die niet onbekend zijn maar wel tot in de puntjes geperfectioneerd.

Naast mijn passie voor bakken heb ik ook een dikke passie voor mijn twee lieve, stoere jongens Stef en Daan en mijn lieve man Niels, die soms gek wordt van het proeven;-) en de idee├źn die ik altijd heb. Ook zin in taart? Bestel dan!

Liefs MartineVolg mij op Instagram

Hoe proeft mijn taart?

Martine heeft voor ons de sweettable voor onze bruiloft gemaakt. Werkelijk alles wat zij maakt is een plaatje. Wij hebben vooraf regelmatig met haar gezeten om alles door te nemen en het is fijn om alles met haar te regelen! De smaken van alles wat ze had gemaakt waren geweldig en aangezien deze dame ontzettend nauwkeurig is ziet alles er ook nog eens beeldschoon uit. Onze gasten op de bruiloft praten hier nog heel vaak over na! Net als wij. Bedankt lieve Martine, je bent een topper.

Hanneke & John

Wij kregen van Martine een prachtige 10er taart voor onze verjaardag. Hij was echt ontzettend lekker! We mochten zelf de kleuren en smaken bedenken en Martine heeft die smaken en kleuren in de taart gestopt. Iedereen was onder de indruk van onze mooie taart. Dank je wel Martine!

Floor & Lize